Energiexpertis

Energiexpertis

En energideklaration ger dig en heltäckande översikt över din fastighets energianvändning, vilket gör det enklare för dig att identifiera vilka åtgärder du kan vidta för att spara energi och pengar på lång sikt. Dessutom är det ett krav från myndigheterna att de flesta fastighetsägare ska ha en giltig energideklaration.

Kunnig och erfaren

Vi har erfarenhet av energideklarationer sedan de infördes 2008 och hunnit med att registrera några tusen energideklarationer. Med så många års erfarenhet går det oftast fort att göra en besiktning och se vilka energibesparande åtgärder som är aktuella i just ert hus. Vi ser till att du får en heltäckande energideklaration som ger dig en översikt över din fastighets energianvändning och rekommendationer om hur du kan minska din energiförbrukning. Givetvis utförs allt utav certifierad personal och enligt gällande regler.

Alla typer av byggnader

Har ni en bostadsrättsförening, hyreshus, en butik eller vanlig villa, vi kan utföra energideklarationer på alla typer av byggnader, allt från slott till koja. Alla energideklarationer utförs med samma glädje och engagemang.

Smidigt och enkelt

Vi har väl inarbetade rutiner så ditt arbete blir minimalt och vi tar hand hela processen, när du får energideklarationen från oss är allt klart, den finns registrerad på Boverket.

Kontakta oss idag för att boka en energideklaration för din fastighet, och låt oss hjälpa dig att sänka dina energikostnader och göra din fastighet mer hållbar!

Rulla till toppen